Author Message

<  Turnuvalar  ~  Magic 2010

PostPosted: Tue Jun 16, 2009 1:26 pm
Merhabalar, yanılmıyorsam bir ay içinde Magic 2010 core set çıkıyor. Bunun için düzenlenecek eventleri nereden takip edebilirim?

Bir de forumu canlandırsak fena mı olur :)

PostPosted: Wed Jun 17, 2009 12:14 am
İstanbul'daki turnuvalar hakkında şu an net bilgi yok sanırım ama ben Bursa'daki arkadaşlar için Bursa Pre-Release turnuvasına 12 Temmuz için davetiye gönderdim diye hatırlıyorum.

Bu arada Facebook'ta da link vermiştim, umarım burada da link vermemin bir sakıncası yoktur.
Doğru başlık bu mu bilmiyorum ama en azından vereceğim link Magic 2010 ile ilgili. Daha doğrusu Magic 2010 ile birlikte karşılaşacağımız yeni kurallarla ilgili.

http://site.mynet.com/sakinnikas

benim sitem 8-) ve burada geçen hafta wizards'ın sitesinde duyurulan kural değişikliklerini Türkçe'ye çevirdim. Umarım faydalı olur, set çıkmadan herkes bizi nelerin beklediğini şimdiden öğrenebilsin istedim.

Ana sayfadan 15.06.2009 tarihli Magic 2010 başlığını takip ederseniz detaylı kural güncellemeleri sayfasına ulaşabilirsiniz.

Selamlar,
AkinnikA

PostPosted: Thu Jun 18, 2009 8:41 am
Çeviri ve bilgiler için sağol.

PostPosted: Thu Jun 18, 2009 8:44 am
Çeviri ve linki paylaştığın için teşekkürler, bursaya da mı gitsek ki :)

Bu arada web sitesine tıkladığımda Avira jsIframe adında bir virüs buldu. Sabah sabah bağırınca da neredeyse sandalyemden düşüyordum. Haberin olsun :)

PostPosted: Fri Jun 19, 2009 11:57 am
Merhaba Arkadaşlar
Magic 2010'un tüm (Ankara, Bursa, İzmir ve İstanbul) turnuva bilgileri 1-2 gün içerisinde hem burda hem de facebooktaki grupta yayınlanacak. İstanbul'daki arkadaşlar için kısa bilgi: hem 11 hem 12 Temmuz'da Taksim Golde Age Otel'de Prerelease 18 ve 19 Temmuz'da da Kadıköy Oyun Mühendisi Cafe'de Release Turnuvaları olacak.

PostPosted: Sat Jun 20, 2009 5:59 pm
Mavercik wrote:
Merhaba Arkadaşlar
Magic 2010'un tüm (Ankara, Bursa, İzmir ve İstanbul) turnuva bilgileri 1-2 gün içerisinde hem burda hem de facebooktaki grupta yayınlanacak. İstanbul'daki arkadaşlar için kısa bilgi: hem 11 hem 12 Temmuz'da Taksim Golde Age Otel'de Prerelease 18 ve 19 Temmuz'da da Kadıköy Oyun Mühendisi Cafe'de Release Turnuvaları olacak.

Evet bu işte güzel haber gerçekten :)

PostPosted: Tue Jun 23, 2009 9:15 am
lazycoder wrote:
Çeviri ve linki paylaştığın için teşekkürler, bursaya da mı gitsek ki :)

Tabii ki Bursa'ya da bekleriz... Turnuva'dan sonra bir Arap Şükrü sokağını veya İskender'i ziyaret ederiz (tercihinize bağlı)

lazycoder wrote:
Bu arada web sitesine tıkladığımda Avira jsIframe adında bir virüs buldu. Sabah sabah bağırınca da neredeyse sandalyemden düşüyordum. Haberin olsun :)

Hm... sitemde zaten fazla trafik yok, şimdi bir de "virus vaar" diye bağırınca hepten trafik sıfırlanacak :lol:

açıkçası virüs ile ilgili bir sıkıntım olduğunu sanmıyorum. google'da "jslframe" diye aratınca da bir java fonksiyonu buldum. Çok anlamasam da okuduklarımdan genel olarak synthesizer (ses) işlemleri ile ilgili bir fonksiyon olduğu kanaatine vardım. Acaba senin bilgisayarında o esnada internetten birşeyler çalıyordu da ondan mı hata verdi? :?:

PostPosted: Wed Jun 24, 2009 10:27 pm
Amaç trafiği düşürmek değil hocam, aksine hep destek :) eğer istersen özel mesaj ile ulaşırsan ben ilgilenebilirim bir akşam.

Bu arada arap şükrü de ne güzel olurdu fakat sanırım 60 lira olduğundan sebepli sadece bir gün bile katılabilirim istanbuldakine :) gerçi yine de baya avantajlı aslında.

Bu arada ne kadar katılım bekleniyor? Geçen pazar günü oyun mühendisinde olan constructed turnuvada yaklaşık 20 kişi olduğu söylendi, doğru mu? Katılanlar var mı?

PostPosted: Fri Jun 26, 2009 3:22 am
Type 2 Turnuvaya 21 Kişi katıldı. Prereleaselere çok daha fazla katılım oluyor. Benim Tahminin hem 11 hem de 12 sinde iyi katılım olur.

All times are UTC + 3 hours
Page 1 of 1
9 posts
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
Search for:
Post new topic  Reply to topic
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum